Daily Obsession: “The Net of Light is real.”

For English, scroll down. To receive this blog as an email, click to the right on “Receive this blog as an email”.

Nederlands:

“‘Het is het Net van Licht, dat echt is….Wanneer je vasthoud aan wat echt is, versterk je het Net van Licht dat de wereld bijeenhoudt.’ Oh, ik snap het! [zegt Sharon] Versterk het Net van Licht is niet zomaar een uitdrukking. Het gebeurt! Ik voel het!” – De Groodmoeders en Sharon McErlane in “Een oproep van de Grootmoeders: Werken met het Net van Licht”, p. 141

Deze conversatie tussen de Grootmoeders en Sharon McErlane gebeurt in het context van het kijken naar “drama’s” van de wereld. De Grootmoeders vertellen ons om niet afgeleid te worden door drama, maar eerder om op het echte te focussen. Buddhisten zeggen dat de wereld een illusie is; dat de werkelijkheid is niet wat we zien en voelen in het dagdagelijkse werkelijkheid.

Voor vandaag, laat je geest kalmeren totdat je “werkelijkheid” can ervaren en vasthouden aan die ervaring in plaats van aan de drama’s die altijd rondzwieren.

Ik wens jou een “echte” dag vandaag, verbonden met het Net van Licht.

Liefs,

Golden Eagle Feather

 

English:

“‘It is the Net of Light, which is real….When you hold fast to what is real, you strengthen the Net of Light that keeps the world in one piece.’ Oh, I get it! [says Sharon] Strengthen the Net of Light is not just a manner of speaking. It’s happening! I feel it!” – The Grandmothers and Sharon McErlane in “Our Love is Our Power”, around p. 137

This conversation between the Grandmothers and Sharon McErlane happens in the context of looking at “dramas” in the world. They tell us not to be distracted by drama, but to focus on what is real. Buddhists tell us that the world is an illusion; that reality is not what we see and feel in our everyday lives.

For today, calm your mind enough to experience “reality” and hold fast to that experience instead of the dramas that whirl around your head.

I wish you a “real” day today, connected with the Net of Light.

Love,

Golden Eagle Feather

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s