Van bang tot heilig (NL versie van “From scared to sacred”)

We leven in angstige tijden. Je hoeft maar de krant open te slaan of naar het nieuws te luisteren…  De Grootmoeders hebben dit jaren geleden al opgemerkt en ons verteld dat : “als we leren met deze energie van angst om te gaan,  dit niet enkel heilzaam zal zijn voor onszelf maar  “het leven in zijn geheel zal opgetild worden”. Deze laatste woorden en alle woorden in het vet gedrukt, zijn terug te vinden in de boeken van de Grootmoeders  :

Angst is een negatieve zijnstoestand, een negatieve emotie die aan de basis ligt van alle miserie in de wereld. En dit niet af en toe maar … altijd!

Al de zogenaamde problemen in de wereld zijn gevoed door de energie van angst.

Mensen die misdaden tegen de mensheid begaan zijn stuk voor stuk in de ban van angst. Angst kan, als het de controle krijgt,  iedereen in een monster veranderen. Dus veroordel diegene niet, maar bid voor hen wie, tenminste tijdelijk, hun ziel uit het oog verloren hebben omwille van angst.  Bevestig het licht dat nog steeds in hen aanwezig is .

 

EERSTE HULP BIJ ANGST

Dus kijk uit voor angst en houd het in de gaten! Het zal al jouw aandacht opeisen!

Deze “eerst hulp”- kit is gebaseerd op de leer van de Grootmoeders in combinatie met onze eigen ervaringen bij de laatste Grootmoedersbijeenkomst:

  1. Zodra je merkt dat je angstig, zenuwachtig, bezorgd, of nerveus voelt, stop met wat je aan het doen bent.
  2. Maak contact met het Goddelijke (het licht binnenin jezelf, de Grootmoeders, het Net van Licht, of een andere gedaante van het Goddelijke).
  3. Vraag het Goddelijke om hulp met jouw angst.
  4. Observeer jouw angst in stilte samen met het Goddelijke. Kijk ernaar, en luister  wat jouw angst te zeggen heeft. Probeer er niet van weg te lopen, of deze angst te negeren of te veroordelen. Laat het zijn – kijk er gewoon naar.
  5. Houd jouw angst in het Net van Licht. Als jullie met elkaar in contact blijven en vasthouden aan het Net van Licht, creëer je een KRACHTVELD waar angst niet kan overleven. Dus blijf in het licht!
  6. Herhaal deze stappen elke keer dat je op je ongemak voelt, als je zenuwachtig of angstig voelt.Werken op deze manier is dienstbaar zijn.

Elke keer dat je angst aankijkt, zal het verzwakken, krimpen, en uiteindelijk verdwijnen…

 

 

 

 

FROM SCARED TO SACRED (VAN BANG NAAR HEILIG)

Elke keer dat we op angst reageren op deze opbouwende manier,  houden we een heilige ruimte vast.

Vergeet niet om deze stap te zetten [om een heilige ruimte vast te houden]. In de tijden die komen,  zullen velen in paniek geraken, maar jij hoeft dat niet te doen. Besluit gewoon om deze ruimte vast te houden, en doe dat dan.

Het is tijd om naar voren te stappen en een heilige ruimte op te eisen voor jezelf en voor alle wezens. Dit is wat nu nodig is.

 

Met liefdevolle groeten,

Golden Eagle Feather

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s